Çalışma Vizesi

İşveren Olarak Tayland Vize Başvurusu

Çalışma vizesi

Çalışma Vizesi

  • Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Tayland konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını ve vize talebinizi belirten dilekçe,
  • Ticari Sicil Gazetesi Fotokopisi,
  • Vergi Levhasının Fotokopisi,
  • İmza Sirküleri Fotokopisi,
  • Yeni Tarihli Faaliyet Belgesi Fotokopisi,
  • Hesap Cüzdan Fotokopisi,
  • Gayrimenkul Tapu Fotokopisi,
  • Kredi Kartları Fotokopisi,
  • Otel Ve Uçak Rezervasyonları,
  • Ticari Seyahatleriniz İçin Tayland daki Firmadan Davetiye,
  • Tayland dan gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğeri ise Tayland konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir,
  • 2 (iki) adet biyometrik fotoğraf, (Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış olmalı)
  • Pasaport. Vize bitiş tarihi itibariyle en az 6 (altı) ay süresi olmalıdır.
  • Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 euro  Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası

 

Bordrolu Çalışan Olarak Tayland Vize Başvurusu

  • Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Tayland konsolosluğa hitaben, işveren tarafından yazılmış şirketteki görevinizi, seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe,
  • Şirketin imza sirküleri,
  • Vergi levhasının fotokopisi,
  • Yeni tarihli faaliyet belgesi fotokopisi,
  • Ticari sicil gazetesi fotokopisi,
  • Sigorta işe giriş bildirgesi fotokopisi, (SSK giriş bildirgesi tekrar ve yeni işe giriş ise eski SSK işe giriş bildirgesi)
  • 4 (dört) aylık sigorta bildirgesi fotokopisi,
  • Son üç aylık bordro fotokopisi,
  • Şirketin hesap cüzdan fotokopisi,
  • Gayrimenkul tapu fotokopisi,
  • Kredi kartları fotokopisi,
  • Turistik gidenlerden otel ve uçak rezervasyonları,
  • Ticari Seyahatleriniz İçin Tayland daki Firmadan Davetiye,
  • Tayland’dan gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse Tayland konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir.
  • 2 (iki) adet biyometrik fotoğraf, (Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış olmalı)
  • Pasaport. Vize bitiş tarihi itibariyle en az 6 (altı) ay süresi olmalıdır.
  • Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 euro Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası