Emeklilik Vizesi

Tayland’da emekli statüsünde vize almak istiyorsanız, emeklilik vizesi (Non-O-A visa) almanız gerekmektedir.

Başvuru İçin Gerekli Evraklar

Emekli Vizesi

Emekli Vizesi

  • 50 yaş ve üzerinde olmanız,
  • Pasaport. En az 6 ay geçerlilik süresi olmalı,
  • Biyometrik fotoğraf. 2 (iki) adet. Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuş yapılmamış olmalı,
  • Sabıka kaydı,
  • Sağlık kontrolü,
  • Seyahat süresini kapsayan 30.000 euro teminatlı sağlık sigortası,
  • Asgari düzeyde mali ihtiyaçları karşılamak,
  • Gönüllü bile olsa çalışmıyor olmak,
  • Tayland bankasında adınıza en azından 800.000 baht bulunması yada,
  • Emekli maaşınızın en az aylık 65.000 baht olması yada,
  •  Tayland bankası hesabı ve emekli maaşınızın toplamı en az yıllık 800.000 baht olması gerekmektedir.