Tayland Vizesi İçin Gerekli Evraklar

Turist Vizesi Başvuru Formu

Turist Vizesi Başvuru Formu

Turist Vizesi İçin Gerekli Belgeler

1 – En az 6 (altı) ay geçerli pasaport,

1 – Başvuru formu,

2 – Biyometrik fotoğraf 2 (iki) adet. Son 6 (altı) ayda çekilmiş ve 3.5 x 4.5 cm ebatlarında, arka fonu beyaz olmalıdır,

3 – Vize ücreti,

4 – Uçak bileti çıktısı/fotokopisi,

5 – Konaklama yerinin bilgileri.