Turist Vizesi

Eğer Tayland’da turistik amaçlı ve 15(*) veya 30(**) günden fazla kalmayacak iseniz, sınır kapılarından vize alabilirsiniz.
30 gün üzeri turistik amaçlı vize için bulunduğunuz yere en yakın Tayland Konsolosluğuna giderek, 2 (iki) aylık tek girişli, 4 (dört) aylık çift girişli ve 6 (altı) aylık üç girişli vize alabilirsiniz.

* Kara ve Deniz yolu ile yapılan girişlerde,

Turist Vizesi

Turist Vizesi

** Hava yolu ile yapılan girişlerde.

Tek Girişli Turist Vizesi (Single Tourist Visa)

Tek girişli turist vizesi ile en fazla 60 gün kalabilirsiniz. Bu vizeyi herhangi bir ülkede bulunan Tayland Konsolosluğundan başvuru yaparak alabilirsiniz.

Çift Girişli Turist Vizesi (Multi Tourist Visa)

Çift girişli turist vizesi ile en fazla 60+60 olarak 120 gün kalabilirsiniz. Ancak 60 gün sonunda ülke dışına çıkıp tekrar giriş yapmanız gerekmektedir.

Üç Girişli Turist Vizesi (Multi Tourist Visa)

Üç girişli turist vizesi ile en fazla 60+60+60 olarak 180 gün kalabilirsiniz. Her 60 günde bir ülke dışına çıkıp tekrar giriş yapmanız gerekmektedir.